Full panoráma luxuskivitelben!

2013.02.01. 10:00 |  Sunflower Ingatlan

Pár évvel ezelőtt a fejembe vettem, hogy én bizony nyáron Budán szeretnék ingatlanokat bemutatni, hiszen ha már sétálok, legalább tegyem azt a jó levegőn, s ne a kipufogó gázoktól bűzös belvárosban, ahol még azt sem hallani, ha csörög a telefon a táskámban, s lépten nyomon kerülgetnem kell a járdán az embereket. Igen, mi ingatlan szakértők is érezzük a különbséget, s szívesen válogatnánk a munka helyszínét illetően.

panorama2.jpg

Pár hónapja az álom valósággá vált. Minden nap sétálhatok a Budai hegyekben, s innen már csak a következő állomás volt a gyönyörű villák világát közelebbről is megismerni. Buda azon területén dolgozom, ahol a luxus villák többsége található. Nem csoda, hiszen a természet nem fukarkodott a természeti szépségekkel, amikor ezt a csodaszép kerületet megalkotta. Itt lakni, itt élni, felemelő érzés.

nappali2.jpg

Amikor először találkoztam a 4 szintes villaépülettel, teljesen lenyűgözött a környezete. Igaz, vagy sok száz lépcsőfokot sétáltam fel, s egyre feljebb, de megérte. Csend és nyugalom vett körül, s még a saját szívdobogásom is hallani véltem azon a ködös, havas délelőttön. Meglátni és megszeretni egy épületet..igen, megtörténik. Itt azonban a panoráma, ami a villa nappalijából elénk tárul, önmagában magával ragadó élmény. S akkor még nem is sejtjük, hogy a legfelső szintről elénk táruló világ, hát az maga a csoda! És mindez csak 240 millióért!

nappali.jpg

Az ingatlan luxus kivitelezésének köszönhetően teljes kényelmet garantál lakóinak. Alsó szintjén található a teremgarázs, ami több autó számára biztosít beállási lehetőséget. A több generáció számára létre hozott szintek tágas tereket foglalnak magukba. Intim környezet messze az utca zajától. Ha a tulajdonosnak kedve tartja, kiülhet a hátsó teraszra, mely teljesen elszeparált a külvilágtól.

terasz.jpg

A fedett zárható, fűthető úszómedence széles ajtaját kitárva a hátsó teraszra akár bikini party-t is lehet rendezni a barátoknak anélkül, hogy bárki megzavarná. Szaunájában lehet felfrissülni minden nap, ami a téli napok tekintetében különleges felüdülést biztosít. Szeparált, örökzöldekkel beültetett 1015 nm kertje gondos kezekről árulkodik.

furdo.jpg

Az épületet jelenleg 2 elkülönített tevékenységre használják. Az alsó két szintjén, közel 300 nm-en irodai tevékenység zajlik, de felső két szintjét, ami 200 nm-es, jelenleg is lakóingatlanként használják. Az épület alkalmas nagykövetségek, rezidenciák és képviseletek helyszínét biztosítani. Hatalmas nappalijából csodálható, ahogy a város szépséges látképe elénk tárul. Parlament, a Budai Vár, s az öreg Duna állandó szereplők itt, ahányszor csak kinéz az ablakon. Az esti fények káprázatos látványt nyújtanak. Ezt látni kell!

panorama.jpg

Kertiné Günther Gyöngyi
Duna House Istenhegyi úti iroda
Tel.: +36-(30)571-2157

2013.02.01. 10:00

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.