Legyen tetszetős...

2013.02.15. 10:00 |  Sunflower Ingatlan

Legyen tetszetős, komfortos, minőségi, kényelmes, energiatakarékos, megfizethető….!

Sokfélék vagyunk, de nagyjából így összegezzük igényeinket, ha az ideális otthont szeretnénk megtalálni. Többnyire Budapesten dolgozom, de előfordul, hogy munkám vidékre szólít. A kezdetek, illetve az ingatlan szakmában való törekvésem kezdete óta hiszek a személyes kapcsolatok jelentőségében, melynek következtében ajánlások útján kerülök a legtöbb megbízómmal kapcsolatba. Ezek a láthatatlan szálak, melyek a tovább ajánlás útján terjednek, különleges helyekre, különleges élet helyzetekbe sodornak, ami izgalmas, mozgalmas, s amit imádok. A bizalom hídját, melyet a közös ismerősünk emelt, sosem szabad lerombolni. Mint egy különleges ajándékot kezelek minden ajánlásból érkezett ingatlant, hiszen óriási megtiszteltetés, amit ilyenkor kapunk. A mai világban van egy családnak ügyvédje, háziorvosa, hát miért ne lehetne egy ingatlan szakértője is.

Ez alkalommal munkám Leányfalura szólított, egy 3 szintes épület értékesítéséhez kérték a segítségemet. Amikor elhagytam Budapestet, egy régi dal sorai jutottak eszembe….”mert élni csak Pesten lehet..”

HÁT NEM!!!!!!!

Jelentem Budapesten kívül is van élet, vannak házak. SŐT! Olyan csodálatos ez a mi kis hazánk, hogy nem is értem időnként, miért vagyunk ennyire Budapest központúak.

A Fővárostól, mindössze ..s pontos szeretnék lenni..27, 1 km-re, autóval kb 38 percnyire található egy csodavilág. Ez sok, vagy kevés? Minden nézőpont kérdése. S tulajdonképpen, ha a szépet, a nyugalmat, a minőséget keressük, s az pont Leányfalun található.. hát kit érdekel. A Dunakanyarban, a Visegrádi-hegység lábánál a Vöröskő, Nyerges hegy és a Duna között, a 11-es főút mellett található ez a hely. Kiemelt üdülőterület, a Duna-Ipoly Nemzeti Park része. Talán a nyugalom, talán a település szépsége, esetleg egy ismerős, vagy barát miatt, vagy talán azért, mert megérezte, itt értéket teremt, ki tudja. 2000-ben egy fiatalember úgy határozott, hogy otthona itt fog felépülni a természetvédelmi terület mellett, a csend és nyugalom árnyékában.

1.jpg

352 nm-en mindaz a luxus megtalálható, ami ellenállhatatlanná tud tenni egy házat. Parkosított kertjében öntözőrendszer biztosítja a növényzet és a sziklakert szépségét.

2.jpg

Dél-nyugati fekvésű, óriási méretű napozóterasza lustálkodásra csábít.

3.jpg

A kert 1440 nm-es, melyet a kerítés mentén teljesen körbeveszi a szomszédok kíváncsiskodó tekintetét távol tartó tuják sokasága. S ekkor még csak kívülről gyönyörködtünk az épületben. A ház főbejárata amolyan rezidencia jellegű, impozáns épületre utaló stílusával szinte csalogat, hogy bekukkantsunk az itt lakó család otthonába.

4.jpg

Az előszobába lépve megértettem, minden részletében a minőségre törekedett a tulajdonos ennek az épületnek a megalkotásakor.

5.jpg

Nappali szobája, mely egy légtérben található a konyhával, s étkezővel, gondosan elrendezett, modern, minden igényt kielégítő, közel 60 nm-es.

6.jpg

7.jpg

A kandalló melege mellett csodálhatja a téli napok hóeséses látványát. S ha felfrissülni, wellneszezni támad kedve, nem kell messzire mennie. Kb 1 lépés a nappaliból, s a saját wellnesz központjában találhatja magát, ahol yakuzzi, szauna, hidromasszázs zuhany várja, amikor csak kikapcsolódásra, felfrissülésre támad kedve.

8.jpg

A nappalin túl intim szféraként 3 hálószoba kapott helyet és egy csodaszép, minőségét tekintve is elkápráztató fürdőszoba biztosít kellemes felfrissülést a családtagoknak.

9.jpg

10.jpg

11.jpg

A felső szinten található egy dolgozó szoba, továbbá egy szabadidős helyiség, melyben solárium és edzőterem lett kialakítva.

12.jpg

Ezen a szinten is épült egy fürdőszoba, mely zuhanyzós.
A tetőtérben további beépíthetőség lehetséges, mellyel kb 130 nm további lakótér még kialakítható.
Az épület pince szintjén 3 autó beállási lehetősége adott, fűtött garázsban. Itt található még az épület gépészete is, melyben minőségi kondenzációs kazán biztosítja az épület padlófűtését.

Amikor elbúcsúztam a tulajdonostól, s a lefelé vezető úton haladtam, egy mókus kísért utamon. Melegség öntötte el a lelkemet. Hiányzik a vidék, a jó levegő, s boldog vagyok, hogy megismerhettem egy újabb csodát,mely egy ideig okot ad arra, hogy Leányfalun tölthessek időnként egy-egy órácskát.

Kertiné Günther Gyöngyi
Duna House Istenhegyi úti Iroda
Tel: 30/571-2157

2013.02.15. 10:00
Címkék: Leányfalu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.