Nest House, Jalan Sejarah, Szingapúr

2013.08.23. 10:00 |  swGuru

Lassan véget ér a nyár, ideje, hogy a nyaralók világából visszatérjünk a hétköznapi használatú ingatlanok bemutatásához. A Nest House a WOHA Architects munkája, az alapkoncepció egy nagy család életének helyszíne. Fontos volt, hogy a nagypapa az unokák közelében élhessen, mégis inkáb a szomszédban, és nem egy házban. Az épület kivitelezése cseppet sem szokványos, a keleti fronton véletlenszerűen nőnek ki a falból az élek, melyeknek a mintázata sem egységes. A déli oldal pedig fémcsövekkel lett burkolva, ami a napfény ellen véd, egyfajta függönyt alkotva.

Nest-House-01-800x857.jpg

Nest-House-02-800x945.jpg

Nest-House-09-800x580.jpg

Nest-House-03-800x1200.jpg

Nest-House-13-800x1060.jpg

Nest-House-04-800x967.jpg

Nest-House-05-800x1261.jpg

Nest-House-10-800x874.jpg

Nest-House-06-800x1106.jpg

Nest-House-12-800x511.jpg

Nest-House-07-800x1152.jpg

Nest-House-11-800x993.jpg

Nest-House-08-800x1208.jpg

Nest-House-14-800x753.jpg

Forrás: HomeDSGN

2013.08.23. 10:00

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.