We want you! - ingatlanos blogger kerestetik

2013.10.01. 14:21 |  swGuru

Hunyd be a szemed, és képzeld el, hogy mániákus íráskényszerben és ingatlanmániában szenvedsz folyamatosan, szeretnéd megírni mindazt, ami belülről kínoz a témában, és érdemes is leírnod, mert az ország egyik vezető hírportáljának címlapján rendszeresen hirdetik az írásaidat, és rendszeresen több ezren olvassák. És képzeld el, hogy ingyen használhatod a Sunflower Ingatlan szolgáltatást, mely a leginnovatívabb hirdetésmenedzser Magyarországon. És képzeld el hogy...

És most nyisd ki a szemed, és hidd el, hogy ez valóság is lehet. Ha csatlakozol csapatunkhoz, ez mind valóra válhat. A nap legjobb cikkét elküldjük az index.hu szerkesztőinek, akik többnyire be is rakják a blogketrecbe, ahonnan több ezer olvasó érkezhet elolvasni, amit írtál. És hirdetésmenedzser szolgáltatásunkkal a telefonod is rögtön elkezd csörögni. Ha pedig nem ingatlanos vagy, de a szakmában egyéb szakember, akár a hirdetésed is megjelenik majd az oldalon, vagy a kár az index címlapon felugró poszt alján.

Cserébe jó ha tudod, hogy az ingatlan az nem egy állatfajta, vannak a témának jogi, szakmai és egyéb oldalai is, szoktál nézegetni szép és érdekes ingatlanokat, és tudod, hol találod meg az izgalmas híreket nap mint nap. Ha ezekkel tisztában vagy, és tudsz írni hetente egy posztot, köztünk a helyed.

No, mit szólsz ehhez az ajánlathoz? Ugye, hogy visszautasíthatatlan? Ha jelentkeznél, vagy várd meg, hogy telepatikus úton rád találjunk, vagy írj nekünk az info[at]snfw[pont]hu e-mail címre. Szükségünk van rád!

wantsyou.jpg

2013.10.01. 14:21