Ingatlanpiaci tanácsadó blog

Ingatlanbizz! 2020 június - videó és podcast 1 órában a hónap legfontosabb ingatlanos történéseiről

2020. július 18. - Szűcs Attila Ingatlanpáholy

Sziasztok!
Mostantól minden hónapban megjelenik egy ilyen összefoglalás. Beszélünk mindenről, ami ingatlan és ami ezév júniusban történt: AirBnB szabályozásról, a folyamatosan nyíló ollóról a vevők és eladók között, hogy 7 év alatt megtriplázták a panelek az árukat, a nem létező bérlakás programról, 3D túrákról és kb mindenről, ami ingatlan és BIZZ! Mikrofonnál: Görzsöny Péter, Csorba Dániel és én.

Javaslom mindenkinek megnézésüket vagy meghallgatásukat abban az esetben, ha van egy szabad órád az aktuális ingatlanpiaci hírekről - nem csak ingatlanosoknak! Keresőknek és eladóknak egyaránt fontos infókkal szolgálunk.

A videó ketté lett vágva, az első részét IDE KATTINTVA érheted el, a másodikat pedig IDE KATTINTVA.

Ha nem érdekel a videó és egyben meghallgatnád csak a hanganyagot, Spotify-ra felkerült vágatlanul, azt pedig IDE KATTINTVA érheted el.

A következő adás augusztus elején érkezik valamikor a júliusi történtekről.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Attila

screenshot_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr7417763536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása