Ingatlanpiaci tanácsadó blog

Elkeseredett tulajdonosok harca az ingatlanosokkal a hirdetés végén

2020. szeptember 17. - Szűcs Attila Ingatlanpáholy

Számtalan remek és rendkívül vicces szövegezésbe futottunk kollégákkal bele a hirdetések átnézésekor, ezekből szemezgettem, összeszedve azt, hogy mennyire instabil lábakon áll a legtöbb hasonló "fenyegetőzés".

1: a számlázó


1_8.jpgKezdjük ott, hogy ennyi szövegezéssel természetesen nincs joga a jelenlegi GDPR szabályozások mellett felvenni a telefonhívást, arról nem is beszélve, hogy előzetesen senkitől nem kérhető beleegyezés szövegezés alapján. Az egy másik kérdés, ha telefonhívás közben beleegyezik valaki bármibe, de anélkül az egésznek egyáltalán semmi értelme.

2: a törvényhozó

2_6.jpg

Gondolom nem szükséges leírnom, hogy bármelyik kormányhivatal, esetleg a tisztelt Főjegyző mennyire komolyan foglalkozik azon ügyekkel, amikor egy magánszemély bejelentést tesz, hogy egy ingatlanos FEL MERTE HÍVNI!!! 

3: jelszó: korrekt ingatlanos

3_8.jpg

Egy ingatlan sem fog többet érni attól, hogy egy ingatlanos foglalkozik vele, tehát egyszer és mindenkorra minden kollégának és eladónak el kellene ezt az áremelést felejtenie. Egy megfelelő árazás az ingatlanos dolga, az értékesítéssel szolgáltatást nyújt, a szolgáltatást pedig az eladó fizeti, így a rápakolás nettó hülyeség...

4: Még az ingatlanos fizethet a szerződésért

4_6.jpgCsupán havi 90 ropi és a tiéd a megbízás! :D Ez aztán a biznisz egy rendkívül túlárazott ingatlan esetén, minden elismerésem a tulajdonosnak, láthatóan fogalma sincs, hogyan működik egy ingatlanértékesítés.

Ha találsz hasonlót és elküldöd nekem a Facebook oldalamon keresztül, természetesen szívesen bővítem a listát utólagosan is :)

Szép napot mindenkinek!

Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr5117763522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása