Ingatlanpiaci tanácsadó blog

Ingatlanos podcast nem csak ingatlanosoknak

2020. december 19. - Szűcs Attila Ingatlanpáholy

Sziasztok!

Már egy ideje csináljuk a srácokkal, de nagyobb publicitást most kap, amikor a weboldal és a Facebook oldal is elkészült. A műsorunk neve a Kalmárok, mely az aktuális ingatlanpiaci hírekkel foglalkozik minden hónap elején, hó közben pedig az ingatlanpiaccal kapcsolatos vendégek érkeznek hozzánk, akiket faggatunk magukról, munkájukról és ingatlanpiaci kötődésükről... :)

A Kalmárok weboldal a kalmarok.hu , Facebook oldala pedig a facebook.com/kalmarokpodcast

Remekül sikerült a Heim Pál Gyermekkórház részére összerakott gyűjtésünk is, melyben 8 nap alatt több, mint 1.2 M Ft-ot sikerült összerakni a Kalmár Kantin Facebook csoport segítségével. Erről a gyűjtésről és a pénzből vásárolt dolgokról január elején ugyancsak a Kalmárok Facebook oldalon tudtok majd bővebb információkat kapni.

Nekünk elkezdődött a karácsonyi készülődés, mindenki vigyázzon magára - év vége előtt még egy évértékelő bejegyzéssel mindenképpen érkezem! :)

Attila

img_0666.png

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr9217763504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása