Ingatlanpiaci tanácsadó blog

Kevesebb blog, több podcast

2023. december 26. - Szűcs Attila Ingatlanpáholy

Igen, tudom, sokkal kevesebbet írok már... csupán azért, mert manapság az embereknek nincs ideje blogokat olvasni, inkább vlogot, hangoskönyvet, podcastet hallgatnak az adott, érdekes témákról. Ezt mi is hamar felismertük, és már 153 adáson van túl a KALMÁROK PODCAST, melyet ide kattintva te is tudsz követni. Minden héten új, ingatlanos és értékesítői témákkal jövünk nektek, nagyjából 1 órában - így kocsiban ülve, megállóban várakozva, kutyasétáltatás közben is tudsz minket hallgatni, nem kell nézned a telefonod, hogy olvass közben. Arról nem is beszélve, hogy hatványokkal több infót tudunk átadni, akár még egy kicsit szórakoztatóbb formában is, mint a blog volt. 

Tehát néhanapján a jövőben is fogtok kapni blogbejegyzéseket, de rendszerességre vajmi kevés esély mutatkozik... remélem megértitek. 

Mivel ma van 2023 utolsó karácsonyi napja, remélem mindenkinek boldogan és jó ételekkel telt az ünnep, 2024-re pedig kívánok mindenkinek az ideinél sokkal jobb, sikeresebb, boldogabb évet. 2024, here we go!

Attila

merry_christmas_facebook_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr9818288885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása