Ingatlanpiaci tanácsadó blog

Decemberi hirdetési praktikák

2021. december 17. - Szűcs Attila Ingatlanpáholy

Állandóan felmerülő kérdés, érdemes-e egyáltalán fent hagyni a hirdetéseket a portálokon és bekapcsolva hagyni a telefont, várva a hívásokat. Szét kell választani, de fontos tapasztalati infók jönnek.

onding-3320-6e61bc8bd8bc5a03b97984a30b1f1bc3_1x.jpg

Lyukas hetek

Mint minden szakmában, az ingatlanközvetítésben, így az ingatlanok értékesítésében is vannak lyukas hetek, hónapok. Általánosan ez az augusztusi nyaralós időszak, a beiskolázási szeptember elejéig, kb 10-ig, de ez a karácsonyt megelőző időszak is, egészen a két ünnep közötti napokig. 

Hirdetések

Azonban az, hogy a vevő(jelölt) nem indít hívást, nem jelenti azt, hogy ne érne rá a karácsonyi zaba és tojáslikőr után nézelődni... A posztolom.com mérése alapján is tökéletesen látszik, hogy a hívások száma bár nem nő, a hirdetésmegtekintések száma annál inkább, ami kitart januárra is - és ezek az ügyfelek januárra be is érnek. 

etrhgrthgdrfgfedrvb.jpg

Konklúzió

Tehát akár magánszemély vagy, akár ingatlanos, a hirdetéseket SOHA ne töröld azért, mert azt gondolod, az adott időszakban nincs úgysem ügyfél. Rengetegen reggeltől estig dolgoznak, majd este családoznak, így csak akkor érnek rá az ingatlankereséssel foglalkozni, amikor szabadságot vesznek ki, vagy amikor ünnepnap, szünnap van. Tehát bár arra nem kell feltétlen számítani, hogy karácsony másnapján reggel 8kor megrohamoznak az ügyfelek, ha türelmesen vársz, januárban megérkeznek a decemberi érdeklődőid is. Ha pedig nem, akkor más gond van a hirdetéssel - keress meg és elmondom, mi az :)

Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr7817763418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása