Ingatlanpiaci tanácsadó blog

Mi várható az ingatlanközvetítői piacon a következő 5-10 évben?

2022. október 29. - Szűcs Attila Ingatlanpáholy

A 95. Kalmárok epizód két okból is rendhagyó lett: Dani külföldi útja miatt egy vendéggel kiegészülve csak hárman voltunk, másrészt mi hárman is két témát elemeztünk ki 60 percben.Az első témánkban vendégünk, Csányi Kálmán segített, aki mára remek ingatlanszakértő, de mélyről jött, olyan munkahelyről, ahonnan tényleg nehéz átállni a vállalkozói oldalra. Elmeséli saját történetét és segít eligazodni mindenkinek, aki vállalkozásra adná a fejét egy rendes bejelentett 8 órás munkaviszony után.

Második témánkban azt elemeztük, van-e egyáltalán az ingatlanközvetítésnek jövője, beszéltünk arról, hogyan látjuk a szakmát 5-10 év múlva, az emberi tényező megkerülhető-e, hogyan fog hatni ránk a digitalizáció és a META univerzum szerepe is szóbakerül. Ne felejtsétek el 100 ezres játékunkat sem, a videó elején erről is beszélünk, még van egy hónap elkészíteni a videókat! KALMÁROK PODCAST #95, Enjoy!

A Kalmárok facebook csoport, ahol kérdezhetsz, megoszthatsz, barátkozhatsz https://www.facebook.com/groups/343644851248767

A mikrofonnál: Görzsöny Péter, Szűcs Attila és Csorba Dániel https://www.kalmarok.hu | Mél: haliho@kalmarok.hu

Apple podcast: https://podcasts.apple.com/us/podcast/kalm%C3%A1rok/id1523544066?uo=4

Google podcast: https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8yYmNiODUzOC9wb2RjYXN0L3Jzcw==

Spotify: https://open.spotify.com/show/5ryq5VWYMqvswNO8nHFSdS

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr3617965504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása