Ingatlanpiaci tanácsadó blog

2019 a fejlődés éve

2019. január 02. - Szűcs Attila Ingatlanpáholy

Először szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni, ilyenkor még lehet :) Ma egy kis vissza- és egy kicsit több előretekintés a téma, egy rendhagyó blogbejegyzés inkább rólam, mint a szakmáról.img_4055.jpg

2018 a változás éve volt

Már Instagram oldalamon írtam arról, hogy 2018-ban mennyi minden történt velem és a közvetlen környezetemben. Az év elején megszületett a kisfiam (aki így februárban már 1 éves lesz), nyáron új, jóval nagyobb és minden tekintetben 21. századi irodába költöztünk a csapattal illetve az új üzlettársammal, Kornéllal, új lakásba költöztünk a családommal és autót is cseréltem, ezek nálam nem mindennapos történetek (az előző autóm 7 évig volt meg és lakást sem cserél minden hónapban az ember...) A változások sikerekkel is párosultak szerencsére, vallom hogy az ingatlanközvetítői piacon egy komoly piaci résben dolgozunk a becsületes és ügyfélközpontú felfogásunkkal és határozottan hiszek ennek a jövőjében, hiszek abban, hogy a hozzáállásunkat ügyfeleink segítésére fordíthatjuk.

2019 a fejlődés éve lesz

Az irodánk még hivatalosan nincs nyitva, a rengeteg munka mellett elmaradtak azok a kötelezően előkészítésre váró és szükséges marketing anyagok, ami nélkül úgy gondoltuk hogy a levegőbe nem nyitunk irodát, ezért erre az évre tolódott... ez nem baj, csupán egy lépés tolódott, de nem maradhatott el. Az ingatlanpiac nem fog jelentősen változni 2018-hoz képest, az 5%-os áfakulcs ki lett tolva, a bérek emelkedtek, a hitelezés továbbra is megfelelő, így az árak csökkenését nemigen lehet várni... A blogot továbbra is próbálom heti rendszerességgel írni, attól függ, mennyi időm és energiám marad a munkanapokon, meg persze attól, van-e olyan ötletem, amit hirtelen le kellene írni :) Fontos változás, hogy az ügyfeleimmel próbálok egy fokkal közvetlenebb kapcsolatot kialakítani az elején, ezért létrehoztam ennek a blognak a saját közvetlen weboldalát, a becsuletesingatlankozvetito.hu-t. Ezen lehet nekem írni közvetlenül, valamint van eladói és vevői kérdőív, tehát ha valaki el szeretne adni egy ingatlant, ezen keresztül közvetlen megírhatja nekem, hogyan is szeretné - ugyanez vonatkozik a vevői keresési megbízásokra. Arról nem is beszélve, hogy rólam is meg lehet tudni egy kicsit többet.

Az ingatlankínálatom folyamatosan frissülő tartalmát a legegyszerűbben a .com-on lehet követni, ha kérdésed lenne vagy érdekel valamelyik ingatlanom, kismillió helyen elérsz, de a legegyszerűbb, ha közvetlenül felhívsz :)

Legyen mindenkinek sikerekben gazdag és boldog 2019-es éve, kívánom, hogy mindenki érje el a kitűzött céljait és élje át azokat az élményeket, amiket a bakancslistán őrizget már évek óta! :)

Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr1717763658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása