Ingatlanpiaci tanácsadó blog

Hol szigetelj először?

2022. szeptember 22. - Szűcs Attila Ingatlanpáholy

Fontos kérdésre kerestük a választ a 90. Kalmárok epizódban: ha csak meghatározott összeggel rendelkezel, de szükséges fejlesztened egy kicsit az ingatlanod energetikailag, mire is költs először? Fűtéskorszerűsítésre? Födém/tető szigetelésre? Aljzatszigetelésre? Nyílászárócserére? Nem olyan egyértelmű és egyszerű a válasz, mint ahogy sokan gondolják. 

Beszéltünk még továbbá arról, hogyan is védekezz a hőhidak ellen, mit érdemes tenni ha korszerűtlen a fűtésed, hogyan értelmezz egy energetikai tanúsítványt, vagy például hogy hogyan lehet szellőztető beállításra tenni a műanyag nyílászárók döntő többségét. 

Ha eddig nem követtél volna minket, IRATKOZZ FEL YOUTUBE OLDALUNKRA ITT, vagy KÖVESD BE FACEBOOK OLDALUNKAT a legfrissebb tartalmainkért. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr2817937804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása